sila lah topong yaa

Saturday, April 13, 2013

♥ majlis aqiqah nia anaqah & besday ayah along

baju ape nak pakai nyer....dah lame x pegi majlis kenduri kendara ni...selak selak almari baju...fikir2 skrg ni cuace sgt la panas...dulu pilih tuk baju sindriri aje..no skrg kene fikir baju tuk si come lote skali...tentu skali nak pakai same2 kaler...skit sipi2 pun mesti ade...


ehemmm x same jek kite punyer baju kakak....polkadot same kira orait la



adusss dah rimasss  kgatalan...mama panassss la

 gaya nak pujuk adik nia yerrr....nia dah pakai baju kulit 


cam kene dera jek dak nih...iskhh iskhhh sian dia  putri nia....opsss!!!!!!! tapi sal leh cenyum2 yerr...ha ha ha nia dah kene colett kek besday tok ayah dia laaa... lalalala dh acara wajib ayah ruz famili klu x calett kek @ kene baling ngan telur x sah....


e hehh rajin nyer bujang aku sorang nih basuh periuk...klu kt umah tu basuh pinggan sindri pun lum tentu bersih gik...tu pun klu mood ok la nk basuhh pun...alaaa laaa ni bukan per nih...syok nak main air kan...haa lencun la baju tu abgg


paman idi & paman mael


pakcik mase dulu dulu kannn................

Tuesday, April 2, 2013

♥ i see @ i-city shah alam - 1

actually pitce dh lame...aku pun x sure thn bile...heee kelabu asap jer pitche mase ni pakai kamera pon nokia x-press music jer ;))'

time ni school holidy...my sis lepak dtg bangi...saje wat diorg hepi2 kan drpd lepas stress study giler2 kt kmpg tu...punyer la diorg xcited nengok pokok2 kristal & kalerful kalering b'kelip2...\/"

masuk dalam ni RM10 hinggit 1 kete la...tapi bayar dpt kupon balik untuk gunapakai tiket masuk kt taman2 kt dalam tu nanti...mase tu skali masuk 1 org rm2...so ade 4 org bagi2 la kan...tak cukup tambah lagi duit....


tadaa...ni lah dia penuh dgn pokok kristal yg mengujakan...


my hero...eiman wif pok ucu



 
yeahhh b'tukarrr...











my sis...bess kan terase teras & b'kelipan mlm kita nih...


skrg ni i-city dah upgrade...ade snow walk, theme water, museum...leh xplore lebih lagi kat www.i-city.com.my skrg ni tengah promosi>>>cepattttttttttt