sila lah topong yaa

Wednesday, April 9, 2014

CLINIQUE - Set Make Up

CLINIQUE
 
- Repairwear laser focus SPF 15  7ml
 
 - Moisturizing hydra 15 ml
 
 - Repairwear Uplifting 15 ml

- - Repairwear laser focus smooth 15ml
 
- Moisturizing overnight lotion 7ml
Now Sale - RM 60.00
 




 

ESTEE LAUDER - Foam Cleanser & Toner

ESTEE LAUDER
- Perfectly Clean Foam Cleanser/ Purifying mask 30ml
 
 +
 
- Toner 30ml


Now Sale - RM 40.00



CLARINS - Mini Cream Firming Night, Body Lift, Moisture lip balm, Serum, Facial Lift

CLARINS Firming & Lift set sample + FREE White Box CLARINS
 
- Rejuvenating cream Extra Firming Night 15 ml
- Moisturizing Replenishing Lip Balm with essential 15 ml
- Shaping facial Lift 10ml
 
- Serum Intensive Brightening 10ml
 
- Body Lift 10ml
 
 
Now Sale - RM 60.00
 




 

Eight Hour Cream ELIZABETH ARDEN

Eight Hour Cream
- Intensive Moisturizing Hand Treatment 30ml
- Intensive Daily Moisturizing for Face SPF 15 15 ml
- Skin Protectant 15ml
 
 
Now Sale - RM 50.00
 
 
 



 

Wednesday, April 2, 2014

♥ Cikgu Matematik ..arghhh Stresss Sungguh

baru ko taw jah camner peritnye jdi cikgu kan...betapa nak mgajar puluhan murid yg sah sah terpinga pinga tercangak cangak tak faham ape itu mende baru dunia pengiraan/ ayat bahasa/ spelling ntah mende.. nak buat Aiman faham adalah satu CABARAN besar bagi aku slaku cikgu tak bertauliah nih...huuu wpun skrg keje aku mmg bergelumang ngan bende2 matematik...hari2 tengok $$$...kira2 RM...checking $$$ tapi bab nak mengajar tuk wat aiman faham tang math ni huh!~ memang menguji kesabaran aku...bleh jdi singa mengaumm beb ;))
 
Semalam sampai tahap meleleh plak airmate si abang ni bile bab wat homework math...parah tul la ko nak aii...nak mulakan homework sejam...nak abih wat homework pun mau sejam baru abis...hadoyaii!! sian ko nak belajar berat2 wpun baru drjh 2...ngamaknyer mama kene fikir formula la saat ni camne nak wat abg aiman mudah faham...tolak bahagi darab>>> yang pas hanya bab tambah jooo...aishh ade ke perlu mama antar ko tuisyen...hmmm mlabur la lgi $$$ kan...aku rase cam bleh training dia bab2 math tpi rupenyer agak sukar tuk bagi faham2 budak yg baru b'tatih mengira ni gamaknyer... 
 
 
 
 
 
skrg teacher dah suruh aiman hafal sifir ko...ha ni lagi mguji kefahaman abg aiman & ksabaran aku jahh... ade member kasi formula nih tuh mudah sifir...bagi aku petik jari jer nak faham...bile tang abg aiman nengok...hmmm garu2 pale juge...yerla kan mama sah2 sblh mate jer...sabar yer abg..mama doakan aiman mudah & cepat faham dlm segala hal ye sayang...kene tabah & kuat semangat wahai anak ye klu nak berjaya...kate2 semangat tuk diri aku juge ;)) caiyokk mama kene sabar dlm bab mdidik anak2 kecil yg masih b'tatih ni...diorg perlukan huluran tgn kite utk terus meniti mcapai cabaran ini..