sila lah topong yaa

Saturday, March 14, 2015

No Date Bezday 2015...Lompat Girl 29 Februari 2012


walaupun airis takde date bezday thn ni, mama abah tetap bagi gift juga tuk airis suke2...coz thn ni airis dah pandai nyanyi lagu bezday..yeahhhh...
and yg paling terharu airis nyanyi bezday song tuk diri sindri...haha cayalahh girl mama ;)) 
thn lepas airis sambut bezday ngan nenek yg jatuh pd 1 mac..but thn ni nenek tak join..balik kampung suda sobb! sobb! ;( ...so decite potong kek comel kat jusco je lahh 28 feb...heee













Friday, March 13, 2015

Selfie Busan Abg Wat Donoo



ujung minggu semestinya bwk dak dak ni outing kan...kasi hepi2 pas mama abah penat kerja seharian & airis aiman @ school...

nak cari port lepak ye best mmg bukan satu masalah bgi org2 bangi cam kitorg nih..yiewww... byk tempat bleh layan outing ujung minggu...Jusco, IOI City mall, Alamanda, The Mines, Metro Point...haa bape second je bleh sampai...nak jauh skit boleh la layan je >>tak jauh sgt la pun..hihii lepak Nilai, KL, Midvalley, Puchong, Damansara,..haa segitiga emas la berumah @ bangi ;))

tapi satu part ni wat airis cukup buhsan...haha abg aiman yg x-treme gajet bile mase lengang walau sekejap just tunggu makanan jee pun...tetap menyempat shoot game dia..huuu

bila dah buhsan tak dilayan dek abang ..haa! airis camtu la rupe dia...hahaha layan kan aje ...

mama love u girl & boy very muchyyy muchyyy ;))