sila lah topong yaa

Monday, March 21, 2016

Airis Zara Bezday is 4




nak dekat penghujung bulan mac... baru kesempatan nak upload pitche bezday Airis kan..huu mama yg sangat bizi lately...tak pe la,..ape pun janji pitche kenangan celebrate party Airis yg spesel edition tahun lompat ni mama abadikan dlm blog mama...huhu

actually mama tak wat planning sgt pun nak sambut party Airis camne... search kek merata dlm google rata2 mahal beb!..takde yg bawah rm70 pun...( mama eimm cake rainbow jek ek) hehe tau kek tu je yang menarik selera Airis...sbb kaler2 yg sungguh cun...
tetibe terjumpe la satu blog ni :
www.nyummcakes.blogspot.com
IG : nyummcakes
fesbuk: takde katenyer
tertarik ngan design yg da'boomm..kretip
dan paling besss price dia mmg murah la bagi mama dbandingkan ngan blog2 lain tu...
kebetulan dia made kat putrajaya...
so kitorg pun decite nak celebrate bezday Airis kat putrajaya je laa...
senang & jimat masa kan...

ni IG pembikin cake tu...& sampai sekarang mama jdi costumer tetap dia
klu nak order kek...takat ni dah 3 biji mama order ngan dia...
memang rase tak mengecewakan...design cantik tak comot...harga pun puas hati sgt ;)
v
v
v



tadaaa ni la kek saya...comel takk...
saiz 8" RM60..5 layer fresh cream...nyummmyy
yg penting home made & islam people ;)




Airis yg sungguh xcited..tak sabar sangat tu nak tiup candle & nyanyi kuat2 bezday dia...
mama pun rse hepi bile tegok Airis yg sgt xcited
lagi2 mama mmg hantu kek...
mama akan pastikan kek sgt2 la bess bile time party ni...
tu yg mama nak design kek yg comel & tak comot
coz kids klu party bezday tak tegok yg lain dah....
dia mesti shoot kat kek dulu....
ofkozz klu design & saiz yg mbuat diorg teruja...





SAYANGGG sangat...buah hati mama abah abg aiman...mak ngah , pak ngah, mak long , 
paman2 & acik2 yg lain tak dapat join..sedeyyy sgt diorg coz tgh study...tak kene cuti sem...















family mak long & pak long yg kelewatan sampai....
coz diorg pun dr Shah Alam sambut bezday juge...
Airis dah tak sabar nak potong kek dia...
sampai2 mak long pun Airis dah zzzZZZzz
kepenatan & kekeyangan..huhuu mau tak...dh jam 10.00pm...
mau tak 




yeahhhhh!! gift utk Airis